Draagtassen kleuren

U bent hier gekomen omdat u op zoek bent naar draagtassen in kleuren. Deze pagina gaat over draagtassen en kleuren. Hieronder tref u de box aan met onze kleurenzoeker waar u de juiste kleur draagtassen kunt uitzoeken voor uw tassen. De draagtassen van 123draagtassen.nl zijn er in alle kleuren. Gekleurde draagtassen zijn bij 123draagtassen.nl zowel van papier als van kunststof beschikbaar. Gekleurde draagtassen worden in onze eigen fabriek in Lelystad vervaardigd. Hier produceren we de veelkleurige draagtassen in allerlei formaten.

 

 

Gekleurde draagtassen bedrukken

 

123draagtassen.nl kan uw gekleurde draagtassen ook met tekst en kleuren bedrukken. Bedrukken in één kleur is al in kleine series mogelijk.

De kleuren van 123draagtassen.nl zijn rijke kleuren. Het diepste blauw, helderste zilver, zachste roze, natuurlijkste groen, wamste geel, glanzendste goud, feestelijke oranje, keizerlijk paars, felste rood, donkerste bruin, sprankelenste wit en nachtelijk zwart. Maar ook heeft 123draagtassen.nl transparant en bijzondere combinaties als roze en zilver, blauw en zilver, groen en zilver, transparant en zilver en in geel en zilver. 

 

Neem vandaag nog contact met ons op!Contact

Top