Bedrukken

Bedrukte draagtassen van 123draagtassen

Wilt u uw draagtassen personaliseren met uw eigen logo, adres of een tekst? wij kunnen deze bedrukken met uw eigen ontwerp of laat onze ontwerpafdeling een ontwerp maken voor u.

Bij 123draagtassen is het bedrukken van uw draagtassen al mogelijk vanaf 1.000 stuks. Wilt u draagtassen in een kleine oplage bedrukken? Ook daarvoor hebben wij een oplossing!

Bent u geinteresseerd in een bedrukte draagtas? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.Offerte

Druktechnieken

Voor het bedrukken van draagtassen worden de volgende druktechnieken gebruikt:
  • Zeefdruk(kunstof)
  • Hotfoil Bedrukking (kunststof)
  • Flexobedrukking (kunststof)
  • Silk Screen Bedrukking (kunststof)

Zeefdruk

Bij een zeefdruk wordt er gaas over een raamwerk gespannen en voorzien van een lichtgevoelige laag die door een middel van een positief film belicht wordt. De donkere vlakken worden bij het ontwikkelen weggelaten zodat de lichte vlakken gedrukt worden. Deze techniek kan herhaald worden met verschillende kleuren en vormen naast elkaar of over elkaar. Deze techniek is in te zetten op het middelste deel van onze draagtassen. Op de verdikkingen bij de bodem en of zijvouw is een zeefdruk niet mogelijk.

Hot
Foil

Een speciale techniek waarbij de inkt via een cliché of een stempel op de verpakking wordt aangebracht. De inkt wordt middels een op een rol vervaardigde folie die voorzien is van een zilver, goud of andere standaard kleur inkt overgebracht op de verpakking. De verwarmde stempel, wordt nu een gedeelte van de inkt die op de folie zit afgenomen en direct op het te bedrukken oppervlak aangebracht. Deze techniek is al in te zetten bij een afname van 100 stuks.

Flexo
Druk

Flexodruk komt voort uit wat enkele eeuwen geleden begon als eenvoudige stempeltechniek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een flexibele drukplaat (in de meeste gevallen van siliconen). Vanwege deze flexibiliteit past de drukplaat zich aan, aan het te bedrukken materiaal. Hierdoor zijn verschillende soorten materiaal te bedrukken als plastic, karton en folies. De nauwkeurigheid en de kwaliteit van het flexodrukwerk is zo hoogstaand geworden dat de kwaliteit van offset en diepdruk benaderd wordt.

Silk
Screen
Druk

Bij deze techniek wordt de bedrukking op een folie gedrukt. Deze folie wordt vervolgens op de desbetreffende draagtas gedrukt.

Neem vandaag nog contact met ons op!Contact

Top