Als u op zoek bent naar duurzame wijndraagtassen zoek dan niet verder. Jute is fijn en milieuvriendelijk materiaal. 
Het is een sterk materiaal gemaakt van de natuurlijke vezels van de Corchorus plant. Deze plant groeit in tropische landen zoals India en wordt op weefmachines tot een sterke flexibele stof geweven. De stof is zeer geschikt voor sterke tassen met een natuurlijke uitstraling. Hierdoor worden jute draagtassen steeds populairder bij consumenten die op zoek zijn naar een draagtas die verantwoord en geen wegwerpproduct.

 

Wijndraagtassen

123draagtassen bent u aan het juiste adres 123draagtassen.nl biedt slijters, sommeliers en dergelijke een ruim assortiment aan jutewijndraagtassen in diverse formaten zodat u uw klanten een wijndraagtas kunt passen die passend is voor flessen zodat uw klanten hun wijn of andere dranken met een goed gevoel naar huis kunnen nemen. 

 

Wijndraagtassen bedrukken

Om uw merk beter tot uitdrukking te laten komen, kunt uw wijndraagtassen ook door ons laten bedrukken. Met een logo of een grappige of goed gekozen tekst kunt uw merk meer kracht geven en het gevoel van uw winkel beter over brengen op uw klanten. Wanneer uw klanten met uw draagtassen over straat gaan, dragen ze uw merk uit in de buurt of plaats waar uw winkel gevestigd is. 

Neem vandaag nog contact met ons op!Contact opnemen

Top