Kraft Paper Carrier Bag

De natuurlijke kleuren van de Kraft Paper Carrier Bags zorgen ervoor dat uw producten op een natuurlijk uitziende manier kunnen worden verpakt. Of u nu op zoek bent naar een draagtas voor een promotionele gelegenheid of naar een eigentijdse tas, u kunt alle kanten op met de altijd passende kleuren van de Kraft Paper draagtassen. Met een Kraft Paper Carrier Bag kunt u uw product of bedrijf op een verfijnde manier onder de aandacht brengen bij het gehele publiek.
Dit maakt de draagtassen zeer geschikt als visitekaartje voor uw producten, diensten, naamsbekendheid, duurzame werkwijze van uw bedrijf, en nog vele andere mogelijkheden.

Onze kraftbag draagtassen zijn op aanvraag naar wens te bedrukken met uw logo, telefoonnummer, internetadres, slogan, etcetera. Ook andere formaten, kleuren en kwaliteiten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Heeft u vragen, wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u op zoek naar inspiratie? Wij helpen en adviseren u graag om tot een passende draagtas en/of geschenkverpakking te komen.

Toepassingen

De natuurlijke uitstraling van de Kraft Paper Carrier Bag tassen zorgen ervoor dat uw boodschap een duurzaame flair krijgen. U kunt de Kraft Paper draagtassen uitreiken bij bijvoorbeeld promotionele acties, op beursstands (informatiemateriaal), tijdens voorlichtingsbijeenkomsten en persconferenties, als een relatiegeschenk, in winkels etc.


Specificaties

Een draagtas met natuurlijke en duurzame uitstraling met uitgebreide bedrukkingmogelijkheden.
De Kraft Paper Carrier Bags zijn standaard in de kleuren zwart, donkerblauw, zilver, wit en kraft bruin verkrijgbaar met een handvat van gedraaid paper cord. Standaard verkrijgbaar in vijf formaten, deze zijn:
Breedte in mm Zijvouw in mm Hoogte in mm Grams gewicht
180 80 240 100 grams
230 100 320 100 grams
320 130 425 100 grams
540 140 500 120 grams

 
  
  
  
  
Onze voordelen:
  • ✔ Praktisch: Vraag gratis samples aan!
  • ✔ Voordelig: Betaal binnen 30 dagen!
  • ✔ Handig: Levering binnen 2 werkdagen!
  • ✔ Keuze: Spoedbestelling 25 Euro mogelijk.
 
  • DHL