Glossy Bags

Of u nu een bijzondere en stijlvolle draagtas zoekt voor een promotionele gelegenheid of een luxe en elegante draagtas, de Glossy Bags maken het allemaal mogelijk. Zo kunt u uw product of bedrijf op een onderscheidende manier onder de aandacht brengen. Met een keuze voor Glossy Draagtassen beschikt u over glanzende draagtassen die uw waardevolle geschenk een luxe uitstraling geeft. Dit maakt de Glossy Bags zeer geschikt als visitekaartje voor uw producten, diensten, naamsbekendheid, incidentele promoties, en nog vele andere mogelijkheden.

Onze Glossy Draagtassen zijn op aanvraag naar wens te bedrukken met uw logo, telefoonnummer, internetadres, slogan, etcetera. Ook andere formaten, kleuren en kwaliteiten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Heeft u vragen, wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u op zoek naar inspiratie? Wij helpen en adviseren u graag om tot een passende draagtas en/ of geschenkverpakking te komen. Neem hiervoor contact met ons op.
Voor iedere inhoudt biedt 123Draagtassen.nl een geschikte soort draagtas en geschenkverpakking.
 

 

Toepassingen

U kunt de Glossy Bags uitreiken bij bijvoorbeeld promotionele acties, op beursstands (informatiemateriaal), tijdens voorlichtingsbijeenkomsten en persconferenties, als een relatiegeschenk, in winkels, enzovoort. Door hun luxe uitstraling zijn ze ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld juweliers, kledingwinkels of autodealers.
 

 

Specificaties

Een opvallende stijlvolle Glossy Draagtas met uitgebreide bedrukkingmogelijkheden.
De Glossy Bags zijn standaard in de kleuren wit en zwart verkrijgbaar, van gecoat papier met een glossy lamineerlaag. De glossy draagtassen hebben een handvat van katoen koord. Tevens is de glossy bag voorzien van een verstevigde bodem (met inleg) en bovenkant. Standaard verkrijgbaar in drie formaten, deze zijn:
 

Breedte in mm Zijvouw in mm Hoogte in mm Versteviging bovenzijde in mm Grams gewicht
160 80 250 50 130 grams
320 130 400 60 130 grams
600 140 445 60 160 grams
         


                                                                                                         
                                                                                                       
                                                                                                         

Onze voordelen:
  • ✔ Praktisch: Vraag gratis samples aan!
  • ✔ Voordelig: Betaal binnen 30 dagen!
  • ✔ Handig: Levering binnen 2 werkdagen!
  • ✔ Keuze: Spoedbestelling 25 Euro mogelijk.
 
  • DHL