Awesome Bags

De vrolijke, maar eenvoudig en stijlvolle, kleuren van de Awesome Bags zorgen ervoor dat iedere gelegenheid een klein feestje wordt. Of u nu op zoek bent naar een gekleurde draagtas voor een promotionele gelegenheid of naar een vrolijke en fleurige tas, u kunt alle kanten op met de frisse kleuren van de Awesome Draagtassen. Met een Awesome Bag kunt u uw product of bedrijf op een onderscheidende en fleurige manier onder de aandacht brengen bij het gehele publiek.
Dit maakt de Awesome Bags zeer geschikt als visitekaartje voor uw producten, diensten, naamsbekendheid, incidentele promoties, en nog vele andere mogelijkheden.

Onze Awesome Draagtassen zijn op aanvraag naar wens te bedrukken met uw logo, telefoonnummer, internetadres, slogan, etcetera. Ook andere formaten, kleuren en kwaliteiten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Heeft u vragen, wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u op zoek naar inspiratie? Wij helpen en adviseren u graag om tot een passende draagtas en/of geschenkverpakking te komen.


Toepassingen

U kunt de Awesome Draagtassen uitreiken bij bijvoorbeeld promotionele acties, op beursstands (informatiemateriaal), tijdens voorlichtingsbijeenkomsten en persconferenties, als een relatiegeschenk, enzovoort. Door hun vrolijke en fleurige karakter zijn de Awesome Bags ook zeer goed te gebruiken voor (kinder) kleding winkels.
Door de lage afname hoeveelheden van de gekleurde Draagtassen kan u er ook voor kiezen om een assortiment te maken van diverse kleuren draagtassen.
Kies ook een bijpassende cadeauverpakking die wij eventueel ook voor u kunnen bedrukken. Zo kan u uw draagtas en geschenkverpakking geheel in uw eigen huisstijl de deur uit doen!


Specificaties

Een opvallende, stijlvolle en fleurige Awesome Bag draagtas met uitgebreide bedrukkingmogelijkheden.
Deze tassen zijn standaard verkrijgbaar in roze draagtassen, limoen groen draagtassen, rode draagtassen, oranje draagtassen en blauwe draagtassen. Ze zijn voorzien van een handvat van gedraaid papercord.
Standaard verkrijgbaar in twee formaten:

Breedte in mm Zijvouw in mm Hoogte in mm Grams gewicht
250 110 240 100 grams
420 130 370 110 grams
          
                                                           
                                                            
Onze voordelen:
  • ✔ Praktisch: Vraag gratis samples aan!
  • ✔ Voordelig: Betaal binnen 30 dagen!
  • ✔ Handig: Levering binnen 2 werkdagen!
  • ✔ Keuze: Spoedbestelling 25 Euro mogelijk.
 
  • DHL