Zwarte Draagtassen


Opzoek naar een zwarte draagtas, maar u wil niet somber overkomen? Met de zwarte draagtassen van 123draagtassen maakt u zeker een flitsende binnenkomer.
De zwarte draagtassen hebben wij in vier uitvoeringen. Zo kan u kiezen voor een luxe zwarte papieren draagtas, een luxe zwarte plastic draagtas, een zwarte wijn draagtas of een zwarte draagtas gemaakt van kraft papier.

Onze Glossy Bags zijn gemaakt van stevig gecoat papier. Deze zwarte draagtassen maken een erg luxe uistraling door de charmante glans en handvatten gemaakt van gevlochten katoen. Deze eigenschappen maken dat deze zwarte draagtas uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld juweliers, kledingwinkels of andere gelegenheden waar u uw producten niet zomaar in een 'gewone' draagtas wilt doen.

Kiest u toch liever voor een luxe plastic draagtas? Dan is onze Fadebag de oplossing. Deze zwarte draagtas is aan de onderzijde zilver dat overloopt naar een zwarte bovenkant. Deze zwarte draagtas is voorzien van een bodemvouw.

Zoekt u een zwarte papieren draagtas met een charmante uitstraling? Kies voor de kraft papieren zwarte draagtas. Door zijn zwarte kleur, de vervaardiging uit kraft papier en zijn gedraaide papieren handvatten is hij uitermate geschikt voor bijvoorbeeld heren modern zaken.
Personaliseer uw zwarte papieren draagtas meer door bijvoorbeeld uw logo er in het zilver op te drukken en benadruk het elegante uiterlijk van deze tas nog meer.

In dit zelfde kraft papier hebben we nu ook de papieren wijn tas. Deze zwarte draagtas is speciaal gemaakt om uw fles wijn of andere fles in weg te geven. Het dunne smalle model zorgt ervoor dat de tas niet omvalt en mooi aankomt.
Onze voordelen:
  • ✔ Praktisch: Vraag gratis samples aan!
  • ✔ Voordelig: Betaal binnen 30 dagen!
  • ✔ Handig: Levering binnen 2 werkdagen!
  • ✔ Keuze: Spoedbestelling 25 Euro mogelijk.
 
  • DHL