Witte Draagtassen


Opzoek naar een witte draagtas, maar u wil niet saai overkomen? Met de witte draagtassen van 123draagtassen maakt u zeker een flitsende binnenkomer. De witte draagtassen hebben wij in twee uitvoeringen. Zo kan u kiezen voor een luxe witte papieren draagtas of een witte draagtas gemaakt van kraft papier.

Onze Glossy Bags zijn gemaakt van stevig gecoat papier. Deze witte draagtassen maken een erg luxe uistraling door de charmante glans en handvatten gemaakt van gevlochten katoen. Deze eigenschappen maken dat deze witte draagtas uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld juweliers, kledingwinkels of andere gelegenheden waar u uw producten niet zomaar in een 'gewone' draagtas wilt doen.

Zoekt u een witte papieren draagtas met een charmante uitstraling? Kies voor de kraft papieren witte draagtas. Door zijn witte kleur, de vervaardiging uit kraft papier en zijn gedraaide papieren handvatten is hij uitermate geschikt voor talloze gebruiken.
Personaliseer uw witte papieren draagtas meer door bijvoorbeeld uw logo er op te drukken en benadruk het elegante uiterlijk van deze tas nog meer.
Onze voordelen:
  • ✔ Praktisch: Vraag gratis samples aan!
  • ✔ Voordelig: Betaal binnen 30 dagen!
  • ✔ Handig: Levering binnen 2 werkdagen!
  • ✔ Keuze: Spoedbestelling 25 Euro mogelijk.
 
  • DHL