Roze Draagtassen


123draagtassen.nl heeft de roze draagtassen in drie uitvoeringen. Zo kunt u bij ons terecht voor een plastic draagtas, een papieren draagtas, maar ook voor een hersluitbare draagtas.
De Baggies, Awesome Bags en Flashbags hebben ieder hun eigen eigenschappen.

Zo heeft de roze papieren draagtas een mooie luxe uitstraling door zijn gedraaide papieren handvatten. Door de brede zijvouw en de stevige handvatten zijn deze roze papieren draagtassen uiterst geschikt voor bijvoorbeeld kledingwinkels.
De kunststof roze draagtas is een ietwat goedkopere oplossing om uw weg te geven goederen te voorzien van een attentieverhogende draagtas. Het lichtgewicht plastic geeft de roze plastic draagtassen een mooie half transparante uitstraling zodat het licht er mooi doorheen schijnt. Het uitgestanste handvat en de bodemvouw geven net dat stukje comfort dat de normale kunststof draagtas niet biedt.
De hersluitbare roze draagtassen zijn erg geschikt als giveaway op een beurs. Door het uitgestanste handvat en de gripsluiting kan u deze draagtas ook goed gebruiken als cadeauverpakking. De roze draagtas is aan de voorzijde roze half transparant en aan de achterzijde voorzien van een holografisch ondoorzichtig materiaal zodat de roze draagtassen extra attentieverhogend werken.

En zit uw formaat of uitvoering er niet bij? Of wilt u uw gekleurde draagtassen graag voorzien van een bedrukking van uw logo of ander huisstijl element? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op.
Onze voordelen:
  • ✔ Praktisch: Vraag gratis samples aan!
  • ✔ Voordelig: Betaal binnen 30 dagen!
  • ✔ Handig: Levering binnen 2 werkdagen!
  • ✔ Keuze: Spoedbestelling 25 Euro mogelijk.
 
  • DHL