Rode Draagtassen


123draagtassen.nl heeft de rode draagtassen voor u in drie unieke uitvoeringen.
Kies niet voor een standaard rode draagtas, maar kies een van deze speciale draagtassen.

De rode papieren draagtassen hebben van ons de naam Awesome Bags gekregen en dat is niet zonder reden. De mooie rode tint geeft tezamen met de gedraaide papieren handvaten een luxe uitstraling aan deze rode tas.
En heeft uw bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Deze gekleurde papieren draagtas kan bij het oud papier worden weggegooid waardoor u het milieu niet schaad!

Zoekt u een gekleurde draagtas speciaal geschikt voor cadeautjes? Kies de Baggies met de strik! Deze gekleurde draagtas is aan de ene zijde rood en aan de andere zijde groen. Ideaal om bijvoorbeeld uw kerstgeschenken in te verpakken of om cadeautjes in weg te geven.
De rood groene draagtas is voorzien van een uitgestanst handvat en een bodemvouw waardoor deze tas perfect is om ook bredere producten in te verpakken.

Voor iedereen die opzoek is naar een rode draagtas met een luxe uitstraling? Kies de Fadebag! Deze kunststof gekleurde draagtas is aan de onderkant ondoorzichtig zilver en aan de bovenzijde half transparant rood. Wees onderscheidend met deze draagtas!

Onze gekleurde draagtassen kunnen worden bedrukt. Vraag hiervoor geheel vrijblijvend een offerte aan.
Onze voordelen:
  • ✔ Praktisch: Vraag gratis samples aan!
  • ✔ Voordelig: Betaal binnen 30 dagen!
  • ✔ Handig: Levering binnen 2 werkdagen!
  • ✔ Keuze: Spoedbestelling 25 Euro mogelijk.
 
  • DHL