Oranje Draagtassen


123draagtassen.nl biedt oranje draagtassen aan in drie varianten.
De Awesome Bags, de Baggies en de Fadebags staan zijn gekleurde papieren draagtassen en gekleurde kunststof draagtassen met diverse eigenschappen.

Zo zijn de Awesome Bags gekleurde papieren draagtassen met een luxe uitstraling. Deze oranje draagtassen zijn voorzien van een bodemvouw en zijvouw waardoor u ook bredere producten gemakkelijk kunt vervoeren in deze gekleurde tas.
De oranje draagtassen zijn afgewerkt met een gedraaid papieren handvat dat deze gekleurde draagtas een luxe uitstraling geeft.

De Baggies zijn gekleurde plastic draagtassen in diverse uitvoeringen. Deze oranje draagtas heeft door zijn lichtgewicht kunststof een half transparante uitstraling. Door de oranje kleur van deze plastic draagtas krijgt uw plastic draagtas een frisse uitstraling.

De hersluitbare oranje draagtassen zijn erg geschikt als giveaway op een beurs. Door het uitgestanste handvat en de gripsluiting kan u deze draagtas ook goed gebruiken als cadeauverpakking. De oranje draagtas is aan de voorzijde oranje half transparant en aan de achterzijde voorzien van een holografisch ondoorzichtig materiaal zodat de oranje draagtassen extra attentieverhogend werken.

En zit uw formaat of uitvoering er niet bij? Of wilt u uw gekleurde draagtassen graag voorzien van een bedrukking van uw logo of ander huisstijl element? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op.


Onze voordelen:
  • ✔ Praktisch: Vraag gratis samples aan!
  • ✔ Voordelig: Betaal binnen 30 dagen!
  • ✔ Handig: Levering binnen 2 werkdagen!
  • ✔ Keuze: Spoedbestelling 25 Euro mogelijk.
 
  • DHL