Groene Draagtassen


Voor uw groene draagtassen bent u bij 123draagtassen aan het goede adres.
Zowel groene papieren draagtassen als groene plastic draagtassen, maar ook geprinte groene draagtassen en hersluitbare groene draagtassen hebben wij in ons standaard assortiment.

Bent u meer opzoek naar een groene draagtas die eruit springt? Kies voor onze Awesome Bag. De naam zegt het al! Met deze gekleurde draagtas weet u zeker dat u de aandacht trekt bij het winkelende publiek die dan vervolgens naar uw winkel komen.
De helder groene kleur heeft een vriendelijke uitstraling. Deze draagtas is vervaardigd uit 100 grams kwaliteit papier en kiest u voor een groter formaat is hij zelfs uitgevoerd in 110 grams papier!

Bent u toch meer opzoek naar een gekleurde plastic draagtas? Kies dan voor de Baggies of een Fadebag. De Baggies hebben we in de uitvoering groen en een met print. De groene draagtas heeft door zijn lichtgewicht uitvoering in plastic een licht transparant uiterlijk waardoor deze tas er fris uitziet.
De groene draagtas met print is aan de ene zijde rood en aan de andere zijde groen. Door de print van een strik is hij met name geschikt als cadeauverpakking vor bijvoorbeeld kerst.
En bent u opzoek naar een groene draagtas met iets meer luxe? Kies dan voor onze Fadebag. Deze groene draagtas is aan de onderzijde ondoorzichtig zilver waardoor deze draagtas niet alleen uniek is maar ook een chique uitstraling krijgt.

Zoekt u een draagtas die niemand heeft? Kies dan de hersluitbare draagtas, de Flashbag! Deze draagtas is aan de achterzijde voorzien van een holografisch kunststof waardoor hij een speciaal effect krijgt. De gripsluiting net onder het handvat maakt deze draagtas uitermate geschikt voor het weggeven van bijvoorbeeld giveaways op beurzen.

Bent u geïnteresseerd in een van deze tassen, maar dan wel met een bedrukking? Ook dit is geen enkel probleem voor ons! Bekijk de mogelijkheden en vraag geheel vrijblijvend een offerte op.


Onze voordelen:
  • ✔ Praktisch: Vraag gratis samples aan!
  • ✔ Voordelig: Betaal binnen 30 dagen!
  • ✔ Handig: Levering binnen 2 werkdagen!
  • ✔ Keuze: Spoedbestelling 25 Euro mogelijk.
 
  • DHL