Blauwe Draagtassen


Voor uw blauwe draagtassen bent u bij 123draagtassen aan het goede adres.
Zowel blauwe papieren draagtassen als blauwe plastic draagtassen, maar ook geprinte blauwe draagtassen en hersluitbare blauwe draagtassen hebben wij in ons standaard assortiment.

Zoekt u een donkerblauwe papieren draagtas met een charmante uitstraling? Kies voor de kraft papieren blauwe draagtas. Door zijn donkerblauwe kleur, de vervaardiging uit kraft papier en zijn gedraaide papieren handvatten is hij uitermate geschikt voor bijvoorbeeld heren moden zaken.
Personaliseer uw donkerblauwe papieren draagtas meer door bijvoorbeeld uw logo er in het zilver op te drukken en benadruk het elegante uiterlijk van deze tas nog meer.

Bent u meer opzoek naar een blauwe draagtas die eruit springt? Kies voor onze Awesome Bag. De naam zegt het al! Met deze gekleurde draagtas weet u zeker dat u de aandacht trekt bij het winkelende publiek die dan vervolgens naar uw winkel komen.
De helder blauwe kleur heeft een vriendelijke uitstraling. Deze draagtas is vervaardigd uit 100 grams kwaliteit papier en kiest u voor een groter formaat is hij zelfs uitgevoerd in 110 grams papier!

Bent u toch meer opzoek naar een gekleurde plastic draagtas? Kies dan voor de Baggies of een Fadebag. De Baggies hebben we in de uitvoering blauw en blauw met een bloemenprint. De blauwe draagtas heeft door zijn lichtgewicht uitvoering in plastic een licht transparant uiterlijk waardoor deze tas er fris uitziet.
De blauwe draagtas met bloemenprint is minder lichtdoorlatend. Door zijn unieke bloemenprint is het een unieke tas die zeker gezien mag worden.
En bent u opzoek naar een blauwe draagtas met iets meer luxe? Kies dan voor onze Fadebag. Deze blauwe draagtas is aan de onderzijde ondoorzichtig zilver waardoor deze draagtas niet alleen uniek is maar ook een chique uitstraling krijgt.

Zoekt u een draagtas die niemand heeft? Kies dan de hersluitbare draagtas, de Flashbag! Deze draagtas is aan de achterzijde voorzien van een holografisch kunststof waardoor hij een speciaal effect krijgt. De gripsluiting net onder het handvat maakt deze draagtas uitermate geschikt voor het weggeven van bijvoorbeeld giveaways op beurzen.

Bent u geïnteresseerd in een van deze tassen, maar dan wel met een bedrukking? Ook dit is geen enkel probleem voor ons! Bekijk de mogelijkheden en vraag geheel vrijblijvend een offerte op.
Onze voordelen:
  • ✔ Praktisch: Vraag gratis samples aan!
  • ✔ Voordelig: Betaal binnen 30 dagen!
  • ✔ Handig: Levering binnen 2 werkdagen!
  • ✔ Keuze: Spoedbestelling 25 Euro mogelijk.
 
  • DHL