Draagtassen bedrukken

Hieronder ziet u slechts enkele voorbeelden van onze bedrukte draagtassen. 123draagtassen kan uw draagtassen op diverse manieren bedrukken. Zo maken we gebruik van flexo bedrukking, zeefdruk, hotfoil bedrukking en silk screen bedrukking. Door het bedrukken van uw draagtas maakt u de draagtas nog unieker en daarmee attentiewaarde verhogend.

http://www.123draagtassen.nl/draagtasseninfo/offerte-aanvraag
Bedrukte draagtassen glossy
Bedrukte draagtassen
Op Aanvraag
VRAAG AANFlexo Bedrukking

Bij flexo bedrukking wordt gebruik gemaakt van een flexibele drukplaat (in de meeste gevallen van siliconen). Vanwege deze flexibiliteit past de drukplaat zich aan, aan het te bedrukken materiaal. Hierdoor zijn verschillende soorten materiaal te bedrukken als plastic, karton en folies. De nauwkeurigheid en de kwaliteit van het flexodrukwerk is zo hoogstaand geworden dat de kwaliteit van offset en diepdruk benaderd wordt.

Zeefdruk

Bij een zeefdruk wordt er gaas over een raamwerk gespannen en voorzien van een lichtgevoelige laag die door een middel van een positief film belicht wordt. De donkere vlakken worden bij het ontwikkelen weggelaten zodat de lichte vlakken gedrukt worden. Deze techniek kan herhaald worden met verschillende kleuren en vormen naast elkaar of over elkaar.
Deze techniek is in te zetten op het middelste deel van onze draagtassen. Op de verdikkingen bij de bodem en of zijvouw is een zeefdruk niet mogelijk.

Hotfoil Bedrukking

Een speciale techniek waarbij de inkt via een cliché of een stempel op de verpakking wordt aangebracht. De inkt wordt middels een op een rol vervaardigde folie die voorzien is van een zilver, goud of andere standaard kleur inkt overgebracht op de draagtas. De verwarmde stempel, wordt nu een gedeelte van de inkt die op de folie zit afgenomen en direct op de draagtas aangebracht. Deze techniek is alleen in te zetten bij onze plastic draagtassen.

Silk Screen Bedrukking

Bij deze techniek wordt de bedrukking op een folie gedrukt. Deze folie wordt vervolgens op de desbetreffende draagtas gedrukt.

Wilt u ook uw draagtas laten bedrukken met een logo, adres of andere illustratie? Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte op!


Onze voordelen:
  • ✔ Praktisch: Vraag gratis samples aan!
  • ✔ Voordelig: Betaal binnen 30 dagen!
  • ✔ Handig: Levering binnen 2 werkdagen!
  • ✔ Keuze: Spoedbestelling 25 Euro mogelijk.
 
  • DHL