Gifties

De vrolijke en stijlvolle, kleuren van de Gifties cadeauverpakkingen zorgen ervoor dat iedere gelegenheid een klein feestje wordt. Met de frisse kleuren en vrolijke designs van de Gifties geschenkverpakking kunt u ze overal voor gebruiken. De mooie uitstraling van de Gifties cadeau enveloppen zorgen ervoor dat uw producten op een simpele manier een luxe uitstraling krijgen. Met een Gifty cadeauverpakking kunt u uw product of bedrijf op een verfijnde manier onder de aandacht brengen bij het gehele publiek.
De Gifties geschenkenveloppen zijn zeer geschikt als cadeauverpakking voor uw producten, naamsbekendheid, incidentele promoties, als standaard cadeauverpakking en vele andere mogelijkheden.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor andere designs en formaten van de Gifty cadeauverpakkingen aan te vragen bij 123Draagtassen.nl.

Heeft u vragen, wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u op zoek naar inspiratie? Wij helpen en adviseren u graag om tot een passende geschenkverpakking en draagtas te komen.

Voor iedere inhoudt biedt 123Draagtassen.nl een geschikte geschenkverpakking en draagtas.


Toepassingen

U kunt de Gifty geschenkverpakking uitreiken bij bijvoorbeeld promotionele acties, op beursstands, als een relatiegeschenk, en nog veel meer. Door hun vrolijke karakter en de diverse formaten zijn de Gifties cadeauverpakkingen ook zeer goed te gebruiken voor (kinder) kleding winkels, juweliers, sieraden/accessoires winkels en woon- en decoratie boetieks.

Door de diverse uitstralingen: glanzend, kraft papier en vriendelijke retro prints is er voor iedere (promotionele) gelegenheid een passende Gifty te vinden.
Tevens zijn de Gifties cadeauverpakking uitermate goed te combineren met bijvoorbeeld de Glossy Bags, de Kraft Paper Carrier Bags of de Awesome Bags.

Cadeautip: bijpassende draagtassen


Specificaties

De Gifies geschenkverpakkingen zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren kraft papier roze, lime groen en blauw, glanzend rood en zwart, met bloemdesign of harten en in het zwart en goud in een retro uitvoering. Standaard zijn de Gifties cadeauverpakkingen verkrijgbaar in drie formaten, deze zijn:

Breedte in mm Hoogte in mm
70mm 130 mm
120mm 190 mm
170mm 250 mm

Onze voordelen:
  • ✔ Praktisch: Vraag gratis samples aan!
  • ✔ Voordelig: Betaal binnen 30 dagen!
  • ✔ Handig: Levering binnen 2 werkdagen!
  • ✔ Keuze: Spoedbestelling 25 Euro mogelijk.
 
  • DHL